Index Vakbarát Hírportál

Neymar: Miért mennék el a PSG-ből?

2019. december 17., kedd 10:19

Neymar nyáron mindent megpróbált, hogy eligazoljon a PSG-től, de most már azt mondja a brazil csatár, hogy semmi oka nincs arra, hogy távozzon. 

A nyár egyik szappanoperája volt, hogy Neymar nem érzi jól magát a francia futballklubban, és vissza akar térni a Barcelonába, esetleg a Real Madridhoz menne. Az üzletből aztán nem lett semmit, a szurkolók által kikezdett játékos pedig maradt a PSG-nél.

Neymar aztán bizonyított, a szezon felénél 9 gólnál és 11 gólpassznál jár. Úgy tűnik, újra jól érzi magát a klubnál.„Miért akarnék elmenni? Még két év van a szerződésemből, és a csapat folytatja a fejlődését. Koncentráltnak kell maradunk a szezonban, és annyi trófeát kell nyernünk, amennyit csak lehet. Ebben az idényben a Bajnokok Ligája a cél. A PSG előnyt élvez nálam, minden héten maximális erőbedobással hajtok. A cél pedig mindig a következő mérkőzés megnyerése" – nyilatkozta a France Footballnak Neymar.

A játékost sokszor nevezik önzőnek, de állítja, félreismerik őt, nem a személyes célok hajtják. „Sosem azért játszom, hogy én legyek a number one. Csak azért játszom, mert szeretem a futballt. Boldog vagyok, ha játszhatok.  És mindig 100 százalékot adok a pályán. Azt hiszed létezik tökéletesség? Csak az isten tökéletes. Mindenkinek vannak apróbb hibái. A vezető az, aki segít a csapatnak nyerni. Lehet ez a kapitány vagy a góllövő. Mindenkinek saját útja van a vezetővé váláshoz, mindenkinek megvannak a saját erényei."

Neymar azt mondta, nagyon kevesen ismerik a valódi énjét, az emberek mást látnak belőle, mint a családja.

(via Yahoo)

Rovatok