Index Vakbarát Hírportál

Először beszélt stroke-járól Szoboszlai Dominik csapattársa

2019. december 26., csütörtök 22:05

Az osztrák bajnokságban szereplő Salzburg labdarúgója, a klub hivatalos oldalán megjelent interjúban arról mesél, hogy az október végi Napoli elleni Bajnokok Ligája-mérkőzés előtti egyik edzésen stroke-ot kapott, írja az interjút szemléző csakfoci.hu. 

Minderről eddig hallgatott a klub, a magyar válogatott Szoboszlai Dominik csapattársa először beszélt a nyilvánosság előtt a történtekről. 

 Nincs mit titkolnom, mindenkinek tudnia kell, hogy mi történt velem. Stroke-ot kaptam, vérrög került az agyamba. A saját testem fogja voltam, hiába akartam mozogni, nem tudtam. Sejtettem, hogy mi történik velem, és egy pillanatra azt gondoltam, hogy eljött a vég. 

A magyar felmenőkkel is rendelkező Farkas elmondása szerint 20 percig nem tudott megmozdulni azután, hogy összeesett. A gyors orvosi beavatkozásnak köszönhetően két hónappal a rosszulléte után újra edzésbe állhatott. Szeretné lezárni a történteket, főleg, mivel tudomása szerint rajta kívül más profi sportolóval még nem történt hasonló. Azt kérte az interjúban, hogy ha mégis volt valaki hasonló helyzetben, akkor vegye fel vele a kapcsolatot.  "Szeretnék más embereknek segíteni és megmutatni nekik, hogy újult erővel fel tud állni ebből."

Rovatok