Index Vakbarát Hírportál

Létezik, hogy a Barcelona csatára ennyire aljas bírt lenni?

2019. május 8., szerda 15:56

A Barcelona uruguayi csatára, Luis Suarez a góljai mellett néhány kirívóan sportszerűtlen megmozdulásáról is híres. A pályafutása során többeket is megharapó futballistát a Liverpool elleni BL-elődöntő visszavágója után ismét többen megtalálták, egy általuk szándékosnak ítélt megmozdulása miatt, ami Andrew Robertson, a Liverpool fiatal balhátvédjének sérüléséhez és kényszerű lecseréléséhez vezetett.

Ugyanakkor erős túlzás volna egyértelműnek nevezni az szituációt, bőven benne van, hogy véletlen baleset volt. 

Az eset az első félidő végén történt, amikor Robertson Suarezt üldözte, aki véletlenül vagy szándékosan, de pont úgy kezdett botladozni előtte, hogy hátrafelé rúgva eltalálta a liverpooli védő lábát.

A felvételek alapján nem lehet 100%-ig biztosan eldönteni, hogy mi történt, de mindkét megoldás elképzelhetőnek tűnik.

A Liverpool-játékos maga egyébként nagyon frappáns választ adott arra a kérdésre, hogy mit gondol Suarez megmozdulásának szándékosságáról:

Ez különösebben nem érdekel. Ki is lesz ott a döntőben?

Ön mit gondol a vitatott jelenetről, el tudja Suarezről képzelni, hogy szándékosan ennyire alattomosan szabálytalankodott, és tudatosan rúgott hátrafelé, hogy eltalálja Robertsont?

Szándékosan rúgott vissza Suarez, hogy eltalálja Robertsont?

  • 7530
    Igen
  • 2491
    El tudom képzelni róla, de ez véletlen volt.
  • 1293
    Ki is lesz ott a döntőben?
  • 900
    Nem

A történethez tartozik, hogy a kényszerű cserével került pályára Wijnaldum, aki két gólt szerezve döntő érdemeket szerzett a Barca 4-0-s legyőzésében, és ezzel a Liverpool továbbjutásában.

 

Rovatok