Index Vakbarát Hírportál

Rákos édesapja nyakában sírt a Pool-futballista

2019. június 2., vasárnap 13:32

Megható pillanatai is voltak a a 2018–2019-es Bajnokok Ligája döntőjének. A lefújás után a Henderson-família, apja is fia, egymás nyakában zokogott. Nem csak a győzelem miatt. A történetnek előzményei is vannak.

A közösségi médiában tették közzé, hogy a Liverpool játékosának, Jordan Hendersonnak az édesapja évekkel ezelőtt torokrákkal küzdött. A halálos korból sikerült felépülnie, de a kezelés alatt kérte a fiát, hogy ne látogassa.

Most Brian Henderson is ott volt Madridban, a Pool-szukorlók között, és a meccs után boldogan köszöntötte a fiát. Mindketten óriásit küzdöttek azért, hogy oda eljussanak. Nem is csoda, hogy a győzelem után egymás nyakába zokogtak. Az alábbi videón éppen Jamie Carragherrel, a Liverpool egykori legendájával ölelkezik össze Brian Henderson.

Aztán együtt nyilatkoztak, amiben John Henderson elmondta. Még csak 10 éves volt, de már akkor arról álmodozott, hogy egy nap a BL-döntőben fog játszani. Ez össze is jött, túl is teljesítette, hiszen bajnoki arannyal a nyakában ünnepelhetett. Édesapja legnagyobb boldogságára.

Rovatok