Index Vakbarát Hírportál

Zidane: Sosem játszottunk ilyen rosszul

2019. október 2., szerda 11:28

Zinedine Zidane, a Real Madrid vezetőedzője szerint csapata még soha nem nyújtott olyan rossz teljesítményt, mint a Brugge elleni mérkőzés első félidejében, amely után kétgólos hátrányból kellett egyenlítenie a Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulójában. 

Az eredmény rossz volt, de jól reagáltunk. Ezzel együtt sem lehetünk boldogok, még soha nem játszottunk annyira rosszul, mint az első 45 percben

- utalt Zidane arra, hogy a 2-2-vel zárult madridi meccs szünetében a belgák Emmanuel Bonaventure duplájával 2-0-s előnyben voltak. 

A Brugge vezető találatánál a nigériai támadó belebotlott a labdába, megtévesztve ezzel Thibaut Courtois-t, és bár az esetet lesgyanú miatt videózták, a játékvezető megadta a gólt. Zidane úgy fogalmazott: a gól "nevetséges" volt.  

A spanyol bajnokságban veretlenül első Real - amely a nyitókörben Párizsban kapott ki - két forduló után nyeretlen és utolsó helyen áll a BL-csoportjában.

A második Brugge csak egy ponttal előzi meg, a harmadik Galatasaraynak pedig csak a gólkülönbsége jobb. A csoportot a Paris Saint-Germain hat ponttal vezeti. (MTI/Index)

Rovatok