Index Vakbarát Hírportál

Fergusont nem zavarta, ha a játékosai részegen mentek edzésre

2020. január 3., péntek 15:27

A Manchester United korábbi portugál klasszisa, Nani a Tribunal Expresso című portugál lapnak beszélt arról, hogy korábbi edzője, Sir Alex Ferguson azzal jutalmazta őket, hogy elnézte nekik, ha részegen jelentek meg az edzésen, főként az év utolsó időszakában, írja a businesinsider.com.

„Az olyan különleges napokon, mint a karácsony vagy a szilveszter, lehetett inni, az edzőt nem érdekelte. Angliában ez senkit sem zavart. Ferguson tudta hogyan bánjon a játékosaival, és hogy vannak napok, amikor nem követelhet tőlük többet” – mondta Nani, aki hét szezonon át volt a Manchester United játékosa, ezalatt 12 trófeát nyert a klubbal.

„Egész évben megállás nélkül játszottunk. Mit tehetett volna, Ha egyik nap Wes Brown részegen jött edzésre?

Mindig tudtam, mikor lehet éjszakázni, például ha a másnapom szabad voltam, akkor előfordult, hogy elmentem bulizni. Nem tagadom, szerettem éjszakázni, de ma már inkább kihagyom ezeket, hogy a legmagasabb szinten tudjak játszani” – mondta a 33 éves szélső, aki jelenleg az Orlando City játékosa.

(Borítókép:  Alex Ferguson a Manchester játékosaival a csapat öltözőjében 2004-ben - fotó: John Peters / Manchester United / Getty Images)

Rovatok