Index Vakbarát Hírportál

Vadócz Krisztián ismét távozik a Honvédtől

2020. január 3., péntek 21:26 | aznap frissítve

Éppen csak visszatért, fél év után harmadjára is távozik a Budapest Honvéd labdarúgócsapatától Vadócz Krisztián, miután a klub honlapján szereplő közlemény szerint közös megegyezéssel felbontotta a szerződését a kispestiekkel – írja az MTI.

Vadócz elmondta, Kun Gábor ügyvezető igazgatóval már a nyáron abban maradtak, hogy fél év után átbeszélik a helyzetét, és végül abban maradtak, hogy ez a közös időszak most nem folytatódik tovább. A középpályás az ősz során 11 bajnoki és három kupamérkőzésen lépett pályára, s egy gól és három gólpassz fűződik a nevéhez. Ezalatt hat győzelem, három döntetlen és két vereség volt a Honvéd mérlege, illetve három megnyert párharc a kupában.

Vadócz eddigi karrierje elég eseménydúsan alakult:

A futballista 42 alkalommal szerepelt a válogatottban, amelyben hat és féléves kihagyás után 2018 júniusában két barátságos találkozón lépett pályára legutóbb. Az egyelőre nem derült ki, hogy hol folytatja majd, ám árulkodó lehet, hogy az uruguayi futbol.com.uy portál december 26-án saját értesülésre hivatkozva arról írt, hogy a háromszoros Világkupagyőztes Penarol új vezetőedzője, Diego Forlán szívesen leigazolná Vadóczot, akivel az indiai Mumbai Cityben, majd a Kitchee SC-ben is játszott együtt.

Rovatok