Index Vakbarát Hírportál

Xavi: Nem tagadom, az álmom, hogy a Barca vezetőedzője legyek

2020. január 12., vasárnap 10:44

A katari al-Szadd már nem reménykedett benne, hogy meg tudja tartani vezetőedzőjét, a Barcelona által megkörnyékezett Xavit, de a volt futballista a Marcának arról beszélt, hogy a szerződése a katari klubhoz köti.

A nemzetisport.hu idézi Xavi nyilatkozatát. „Nem tagadom, az álmom, hogy a Barcelon vezetőedzője legyek" – jelentette ki. Azonban azt is hozzátette: „Most az al-Szadd vezetőedzőjeként akarok helytállni, tiszteletben tartom, ami a szerződésemben áll."

A találgatások azután indultak, hogy Katarba utazott egy Barcelona-küldöttség az élén Éric Abidal sportigazgatóval, hogy tárgyaljon Xavival. Miután pedig az al-Szadd sportigazgatója már sok sikert is kívánt Xavinak, a klub pedig jelezte, hogy nem állnak az útjába, a spanyol lapok szintre biztosra vették a váltást.

Xavi azonban csak annyit erősített meg, hogy találkozott Dohában Abidallal, akit jó barátjának nevezett.

A spanyol lapok korábban arról is írtak, hogy előfordulhat, hogy csak a nyáron érkezne Xavi a Barcelonába, ezért a történet valószínűleg nem ért ennyivel véget. A szerződése szerint egyébként 2021 májusáig maradna az al-Szaddnál.

Rovatok