Index Vakbarát Hírportál

Dárdai: Úgy érzem, hogy lassan feltöltődöm

2020. január 12., vasárnap 23:59 | négy éve frissítve

A német Hertha BSC vezetőedzői posztjáról a nyáron négy év után leváltott Dárdai Pál akkor azt mondta, hogy egy évig pihenni akar majd, de azóta is folyamatosan jönnek találgatások a jövőjéről. Dárdai most a német dpa hírügynökségnek adott interjút a témában.

„Háromhetente kapok ajánlatokat, melyek időnként tisztességtelenek és sok pénzről szólnak, de szerencsére több korrekt megkeresésem is volt. Jelen állás szerint május végén be fogok menni a Hertha akadémiájának vezetőjéhez, Benni Weberhez, aztán meglátjuk, hogy meg tudunk-e állapodni a folytatásról" – idézi Dárdait a csakfoci.hu.

Dárdai továbbra is szerződésben áll a Herthával, aminél nyár közepétől utánpótlásedzőként dolgozhatna. A pihenéséről azt mondta, minden csodálatos, úgy érzi, hogy lassan feltöltődik, miközben nincs körülötte akkora nyüzsgés.

A Hertha tulajdonosváltásáról azt mondta, hogy pénzért sem lehet mindent megkapni. Van olyan csapat, aminek sikerült, másoknak viszont nem. „Ha jól játszanak, előbb-utóbb a sztárok is jönni fognak" – mondta.

Rovatok