Index Vakbarát Hírportál

Talán nem is kell ide Ibrahimovic

2020. január 16., csütörtök 11:06

A héten Olasz Kupa-meccseket rendeznek Olaszországban, szerdán a Juventus Cristiano Ronaldo nélkül is nagyot ment, de a Milan sem sokkal maradt el tőle. A Juvénál megszokott, hogy jól játszanak, jelenleg is vezetik a bajnokságot, a Milan viszont szenved, csak kilencedik.

Ráadásul szerda este a SPAL ellen a kupában nem játszott az új igazolás, Zlatan Ibrahimovic sem, aki a hétvégén pár héttel ezelőtti visszaigazolása óta első gólját szerezte a csapatban. A svéd végig a kispadon ült, és nézte végig, ahogy társai nélküle is 3-0-ra nyernek.

Piatek lőtte az első gólt, szépen befejezett egy ziccert. Még a szünet előtt Samu Castillejo is betalált, ő már cifrázta kicsit, ziccerben szenzációsan csavart a jobb felső sarokba.

AC Milan 3-0 SPAL

A 66. percben Theo Hernandez zárta le a meccset, labdát szerzett, majd ballal kilőtte a bal alsót, 3-0. Hernandeznek különösen jól megy az olaszoknál, az elmúlt két szezonban, a Real Madridnál, majd a Real Sociedadnál 51 meccsen 1 gólt szerzett, a Milanban ebben az idényben 16 mérkőzésen már öt gólnál jár.

Hétvégén folytatódik a bajnokság, Ibra szinte biztosan visszatér, bár ha ilyen formában vannak a többiek, nem is lesz olyan könnyű a kezdőbe kerülnie.

Rovatok