Index Vakbarát Hírportál

Sztárcsapatok vinnék a 75 millió eurós lipcsei csatárt

2020. január 21., kedd 17:33 | aznap frissítve

Az átigazolási piac egyik legjobban keresett játékosa az RB Leipzigban futballozó német Timo Werner lehet, akit a hírek szerint már a Liverpool, a Chelsea is megkeresett, és a Barcelona is elvinné.

A 23 éves Werner a Bundesligában már húsz gólt lőtt, a Bayern München-csatár Robert Lewandowskival vezetik a góllövőlistát. A lipcsei játékos a szezonban 26 meccsen szerepelt, mindeközben 25 gólt szerzett és tíz gólpasszt adott, ilyen statisztika mellett értelemszerűen nagy érte az érdeklődés.

A sajtóhírek szerint a Liverpool és a Chelsea is megindult Gulácsi Péter és Orbán Willie csapattársáért, és a Bild szerint Werner inkább a Jürgen Klopp által irányított Liverpoolt választaná. A játékos biztosan nem lesz olcsó, mert 2023-ig szóló szerződéséből ki kellene vásárolni. A kivásárlási ára 50 millió, értéke pedig 75 millió euró a Transfermarkt portál szerint.

Ennek ismeretében a Barcelona érdeklődése nem tűnik igazán komolynak, mert a sérült Luis Suárez pótlására kinézett Wernerért maximum 30 millió eurót adnának érte a spanyol Sport értesülése szerint.

(via Forbes, Liverpoolfc.com)

Rovatok