Index Vakbarát Hírportál

Őrületes izgalmak után, a címvédőt verve jutott elődöntőbe a Napoli a kupában

2020. január 22., szerda 00:23

Bár az 1-0–s végeredményből nem látszik, de alighanem az év eddigi egyik legizgalmasabb meccsét játszotta egymással a Lazio és a Napoli a Coppa Italia negyeddöntőjében, ahol a Napoli sikeréhez a villámgyors góljuk mellett több kapufán, egy kihagyott büntetőn és két piros lapon át vezetett az út.

Ugyan a Napoli kezdőjéből rengetegen hiányoztak, a stadionjukba visszatérő ultrákból meríthettek némi erőt a nápolyi játékosok, ez pedig sikerült is nekik, Lorenzo Insigne ugyanis már a 2. percben vezetést szerzett egy szép szóló végén.

A Lazio nyolc perccel később egyenlíthetett is volna, miután Felipe Caicedo kiharcolt egy tizenegyest, de az idén egyébként fantasztikusan teljesítő Ciro Immobile elcsúszott a lövés közben, így ebből nem lett semmi. Szűk tíz perccel később aztán a Napoli került szorult helyzetbe, Elseid Hysaj ugyanis megkapta a második sárgáját, így a játékvezető leküldte a pályáról.

Nem sokáig játszott ugyanakkor emberhátrányban a hazai csapat, a 25. percben Lucas Leiva is távozott, miután egy szabálytalanság után úgy odaszólt a bírónak, hogy a sárgája után rögtön kapott egy pirosat is. Ezt követően aztán

Így hihetetlen módon a végéig maradt az 1-0, ezzel pedig a Napoli a tavalyi győztest legyűrve jutott a kupa elődöntőjébe.

Rovatok