Index Vakbarát Hírportál

Harmadosztályú csapat ellen égett az Atlético Madrid a spanyol kupában

2020. január 24., péntek 08:48

A legjobb 16 közé jutásért rendeztek meccseket a spanyol labdarúgó Király-kupa csütörtöki játéknapján. Az egyik spanyol sztárcsapat, az Atlético Madrid is pályára lépett. 

Dieogo Simeone csapata szolgáltatta a forduló meglepetését és égését azzal, hogy kiesett a harmadosztályú Cultural Leonesa ellen.

A 62. percig 1-0-ra még az Atlético vezetett, a Leonesa a 83. percben egyenlített. Mivel több gól már nem esett, jöhetett a hosszabbítás, ahol megint a kiscsapat tudott gólt rúgni, 2-1 lett a vége.

 Más élvonalbeli csapatokon is kifogott alacsonyabb osztályú ellenfelük: a Celta Vigo a második ligás Mirandés ellen esett ki, az Eibart a Badajoz verte ki, a Betist tizenegyesekkel búcsúztatta a másodosztályú Rayo Vallecano. 

A Real Madridot viszont nem tudta megállítani a lepukkant pályájához ragaszkodó harmadosztályú Unionistas de Salamanca, szerdán 3-1-re nyert a Real. 

Eredmények: Király-kupa, 16 közé jutásért

(Borítókép: az Atlético Madrid játékosai a spanyol Király-kupa meccsen január 23-án. Fotós: Quality Sport Images Ügynökség: Getty Images)

Rovatok