Index Vakbarát Hírportál

60 méter rohanás, hatalmas gólt lőtt a Tottenham

2020. január 25., szombat 19:12

Tíz mérkőzést rendeztek szombaton az angol FA-kupa negyedik fordulójában, a Premier League-csapatok közül a Leicester City, az egymás ellen játszó Southampton és Tottenham, a Sheffield United, a West Ham United, a Burnley és az ellenük játszó Norwich City, a Newcastle  Chelsea is érdekelt volt.

A topligás csapatok közül a West Ham és a Burnley is kiesett, előbbit a másodosztályú West Bromwich Albion búcsúztatta (0-1) a WHU pályáján, míg a Burnley szintén otthon esett ki, igaz, ők a PL-ben szereplő Norwich ellen (1-2).

A Newcastle-nek a harmadosztályú Oxford United ellen kell majd idegenben újrajátszania a fordulót a 0-0-s szombati eredmény után, míg a Tottenham szintén újabb meccsre kényszerül a Southamptonban játszott 1-1 után. A Tottenham egy villámgyorsan végigvitt kontrából volt eredményes, a nagy rohanás végén Szon Hongmin talált be.

A Leicester City a negyedik percben megszerezte a végül győzelmet és továbbjutást érő gólt a Brentford ellen, a Chelsea idegenben verte 2-1-re a Hull Cityt a Sheffield pedig simán, 2-0-ra verte idegenben a Millwallt. Ezen a mérkőzésen betelált a Ferencváros korábbi középpályása, Muhamed Bešić, a 62. percben ő szerezte meg csapatának a vezetést ezzel a találattal:

A 2-0-s Sheffield-továbbjutást jelentő végeredményt Oliver Norwood állította be a 84. percben.

FA-kupa, szombati eredmények

Rovatok