Index Vakbarát Hírportál

Az angol válogatott játékos tudta, hogy Mourinho sosem fogja játszatni őt

2020. február 8., szombat 11:25

A téli átigazolási szezonban a Tottenham Hotspur kölcsönadta a 29-szeres angol válogatott balhátvédjét, Danny Rose-t a Newcastle Unitednek. A klubváltás után Rose kissé csalódottan nyilatkoztat a BBC Radio 5-nak, mert úgy érzi, hogy a szezon közben kinevezett új  vezetőedzőtől, José Mourinhotól nem kapott elég lehetőséget a bizonyításra.

A 29 éves játékos Maurucio Pochettino alatt 16-szor is játszott a Tottenhamben, viszont Mourinho november végi érkezése után mindössze öt meccsen lépett pályára.

Úgy érzem, nem kaptam annyi lehetőséget, mint a  védelem többi tagja. Egy hónap után már tudtam, hogy Mourinho sosem fog a pályára küldeni. Nehéz volt úgy edzeni, hogy tudtam, úgysem fogok játszani

– mondta Rose, aki ennek ellenére is elismeréssel beszélt Mourinho munkájáról, mivel amikor átvette a csapatot, még 12 pont volt a hátrányuk a negyedik helyen álló Chelsea-vel szemben, most viszont már csak négy pontra vannak tőlük.

Rose azt is elmondta, hogy szeretné visszaszerezni a 2017 előtti formáját, amikor egy súlyos térdsérülés miatt kilenc hónapot kellett kihagynia. „Azt hittem, hogy ugyanaz a játékos leszek, mint a sérülés előtt voltam, de ráébredtem, hogy ez nincs így” – mondta Rose, aki azt reméli, hogy a Newcastle-nél be tudja verekedni magát az angol válogatottba, és ott leehet majd Gareth Southgate Európa-bajnoki keretében.

Rovatok