Index Vakbarát Hírportál

A koronavírus-járvány miatt nem utazhat edzőtáborba a MU játékosa

2020. február 8., szombat 13:46

A Manchester United nigériai játékosa, Odion Ighalo nem utazik el a csapata spanyolországi edzőtáborába, mert attól tart, hogy onnan nem engedhetik vissza az Egyesült Királyságba, írja a BBC.

A 30 éves támadót egy hete vette kölcsön a Manchester United a kínai Sanghaj Senhua csapatától, és ha a kínai koronavírus-járvány miatt Nagy-Britanniában időközben szigorítanák a határellenőrzést, akkor a 14 napja még Kínában élő játékosuk nem biztos, hogy újra beléphetne az országba.

„Természetesen szeretett volna velünk jönni, hogy jobban megismerje az új csapattársait, de nem akarunk felesleges kockázatot vállalni a határellenőrzéssel” – mondta Ole Gunnar Solskjaer, a Manchester United vezetőedzője. Amíg a csapat nagy része Spanyolországban lesz, Igahlo egyéni edzéseket fog végezni Manchesterben.

A hosszabb ideje sérüléssel bajlódó Scott McTominay és Axel Tuanzebe is a csapattal utazik az egyhetes edzőtáborba, ugyanakkor Paul Pogba és Marcus Rashford sem tud még edzésbe állni. A Manchester United következő, Chelsea elleni bajnoki mérkőzése február 17-én, hétfő este lesz a Stamford Bridge-en.

Rovatok