Index Vakbarát Hírportál

Klinsmann lelépésével újra Petry a Hertha kapusedzője

2020. február 11., kedd 23:15

Jürgen Klinsmann egyik első lépése volt a Herthánál aló novemberi kinevezése után, hogy lecserélte a stáb több tagját, köztük a magyar kapusedző, Petry Zsoltot is. Azok után viszont, hogy Klinsmann 10 hét és 10 meccs után távozott a berlini csapattól, Petry egyből visszakerült a felnőtt csapat mellé, írja a Kicker nyomán az M4sport.hu.

Petry korábban úgy vélte, Klinsmann részben azért küldte el a csapat mellől, mert miatta nem hosszabbítottak szerződést a korábbi világbajnok fiával, Jonathennel, és mert nem teljesítették az edzőség előtt szakmai tanácsadóként dolgozó Klinsmann kérését, hogy játszassák a fiát.

Klinsmann kedden, váratlanul mondott le posztjáról a Herthánál, miután a klub nem teljesítette kérését, hogy ő lehessen a technikai igazgató is. A távozása után viszont azonnali hatállyal visszakerült a felnőtt csapat stábjába Petry, írja a Kicker, amely hozzáteszi, hogy a magyar kapusedző visszatérésével javulhat a Hertha kapusának, Rune Jarssteinnek a teljesítménye is. „Nagyon sokat köszönhetek Zsoltnak. Nélküle nem lennék Berlinben, nélküle nem lennék az a kapus, aki vagyok” – idézi a Kicker a norvégot.

Rovatok