Index Vakbarát Hírportál

A földön hempergett, sántított, így parodizálta ellenfele műesését

2020. február 21., péntek 08:54

Az Európa Liga csütörtöki játéknapján a spanyol Getafe 2-0-ra verte a holland Ajaxot, a vendégcsapatnak nem volt kaput eltaláló lövése. Volt viszont egy örökre emlékezetes jelenete, de az egy sárga lap volt.

Babel osztozott a fájdalomban

Ryan Babel a felezővonalnál csapott össze a francia Allan Nyommal, utóbbi elterült, és az indokoltnál talán nagyobbat, de mindenképpen látványosabbat repült. Majd a bíró felé jelezte, hogy őt sérelem érte.

Több se kellett Babelnek, aki hatalmasat hempergett, majd amikor látta, hogy lábra áll Nyom, de még biceg, azt is parodizálta, ő is sántítani kezdett. A játékvezető sárga lappal díjazta ezt a koreográfiát.

Az Ajax edzője, Erik ten Hag annyit mondott az eset után, nem volt egy okos és szép jelenet, nem ilyesmit vár el a csapat egyik tapasztalt játékosától, hanem futballt.

A 33 éves játékos arról beszélt, nem tudja-e, hogy újra ezt az eszközt választaná-e a bíró figyelmének felhívására. Úgy érezte, a fontosabb pillanatokban a spanyolok félrevezetik a játékvezetőt, ez váltotta ki belőle a hempergést.

Rovatok