Index Vakbarát Hírportál

Neuer összeneuerezett egy gólt a Bayern meccsén

2020. február 22., szombat 08:49

Ötgólos meccsen verte 3-2-re péntek este a Bundesligát vezető Bayern München az utolsó helyen álló Paderbornt, ami kétszer is egyenlíteni tudott – ezek után a Bayern csak a 88. percben szerezte meg a győztes gólt.

A Bayern góljait Serge Gnabry, illetve a duplázó Robert Lewandowski szerezte, míg a Paderbornnál Dennis Srbeny és Sven Michel voltak eredményesek. Érdekesség, hogy a Bayernnél mindhárom gólban szerepet vállalt Gnabry, mert a gólja után két gólpasszt is kiosztott a góllövőlistát már 25 találattal vezető Lewandowskinak.

A mérkőzésről mégis inkább a Paderborn első gólját emelnénk ki, aminél Manuel Neuer hatalmasat hibázott. Neuer a tőle már megszokott, helyenként neuerezésnek is hívott távoli kifutással próbálkozott labdát szerezni a 44. percben, ám Srbeny gyorsabb volt nála, és azután, hogy elvitte a labdát a Bayern kapusa elől, elindult befelé, majd két védőt is lecselezve sima gólt lőtt az üres kapuba.

Srbeny leleményessége végül aztán hiábavaló volt, Lewandowski két gólt is lőtt a 70. perc után, a második pedig már a győzelmet jelentette a Bayernnek, ami így egy újabb fordulót tölt biztosan a tabella élén.

Rovatok