Index Vakbarát Hírportál

Elborult Neymar agya, a hosszabbításban törlesztett

2020. február 24., hétfő 09:19

A francia bajnokság vasárnap esti meccsén a listavezető PSG 4-3-ra verte a korábbi Videoton-edző, Paulo Sousa csapatát, a Bordeaux-t. A középmezőnyhöz tartozó vendégek szereztek vezetést egy szöglet után, majd a párizsiak egy fejes-, és egy vállal elért góllal fordítottak.

Az uruguayi csatár, Edinson Cavani kétszázadik gólját szerezte, remek fejessel küldte a bal alsóba a labdát Angel di Maria. Marquinhos egy szabadrúgásra érkezett jól, és a bal vállával juttatta a kapuba a labdát. Mivel a válláról pattant furcsa ívet kapott a labda, a kapusnak esélye sem volt a hárításra.

Ezt a gólt hosszan videózták, és a játékvezető adott még esélyt egy támadásra a Bordeaux-nak, Rico kapusnak pedig nem sikerült felszabadítania, belevágta a labdát a csatárba, Pablóról pedig védhetetlenül kötött ki a kapuban.

A fordulás után két góllal lerendezte a meccset a PSG (Marquinhos és Mbappe), végül Ruben bombája alakította ki a 4-3-as végeredményt.

Neymar gondoskodott arról, hogy neki ne kelljen mind a 94. percet a pályán töltenie, mert úgy rúgta fel hátulról, három méterre a bírótól Adlyt, hogy nem is lehetett kérdéses a piros. Akár azonnal is ki lehetett volna küldeni a brazilt, de a második sárgával állították ki, mivel már volt egy sárgája szövegért.

A PSG-nél feszült a légkör, Neymar szóvá tette, hogy ő már korábban is játszani szeretett volna a sérülése után, de a klubvezetés ezt nem hagyta. Aztán volt egy buli a Dortmund elleni 2-1-es vereség után a hét közben, amiről a képek bejárták a világot.

A csapat nem úgy játszik, ahogy elvárható lenne tőle, a múlt fordulóban 4 gólt kapott, és akkor az Amiens-nel szemben be kellett érje egy ponttal. Most legalább nyertek, de a védelem nem a legjobb, igaz Thiago Silvát, már az első negyedóra után elveszítették.

Rovatok