Index Vakbarát Hírportál

A koronavírus miatt elmarad a szerdai Juve-Milan kupaelődöntő

2020. március 3., kedd 23:12 | négy éve frissítve

A koronavírus terjedése miatt elhalasztották a labdarúgó Olasz Kupában a Juventus-AC Milan elődöntő szerdai visszavágóját. A mérkőzés elnapolásáról az ANSA hírügynökség szerint a torinói önkormányzat döntött. Azt egyelőre nem tudni, hogy mikor kerül sor a visszavágóra, írja az MTI.

A torinói városvezetés a már előre eladott 40 ezer jegy tudatában döntött úgy alig 24 órával a kezdés előtt, hogy inkább nem kockáztatnak, és nem adnak lehetőséget a vírus terjedésének. A kedd esti információk szerint a csütörtöki Napoli-Internazionale találkozót lejátsszák majd Nápolyban.

Olaszországban a legutóbbi két bajnoki fordulóban is halasztottak több mérkőzést, csütörtökön az Internazionale nézők nélkül fogadta az Európa Ligában a bolgár Ludogorecet, az olasz csapatok érintettsége miatt pedig már jelezték a spanyol hatóságok, hogy a március 10-i Valencia–Atalanta BL-visszavágót, illetve a március 19-i Getafe–Internazionale Európa Liga-visszavágót zárt kapuk mögött kell megrendezni az olasz szurkolók jelentette kockázat miatt.

Olaszországban kedden 79-re nőtt a járvány halálos áldozatainak száma, a fertőzötteké pedig 2500 fölé emelkedett.

Rovatok