Index Vakbarát Hírportál

Sallai bátor csúsztatással szerezte első idei gólját

2020. március 7., szombat 17:46

A német labdarúgó bajnokság 25. fordulójában Sallai Roland a Freiburg kezdőjében kapott helyet, és az első félidőben az ő fejesével szerzett vezetést a hazai csapat. Az Union Berlin védői között kibújt a magyar szélső, és Grifo becsavart labdáját a kapuba juttatta három méterről. Ebben a szezonban ez volt az első gólja a játékosnak, aki korábban sérüléssel is bajlódott. A válogatott március 26-i szófiai fellépése előtt kifejezetten jó hír, hogy eredményes volt.

A fordulás után a Freiburg bebiztosította a győzelmet, 3-1 lett a végeredmény. A magyar játékos neve mellé még egy sárga lapot jegyeztek fel.

Gulácsi Péter nyolcadik kapott gól nélküli meccsét játszotta a Lipcse kapujában, de mivel nem tudtak nyerni Wolfsburgban nyerni (0-0), így a vasárnap játszó Bayern München tovább növelheti az előnyét velük szemben.

A Hertha pocsékul kezdte a meccset, az első negyedóra után már kétgólos hátrányban volt a Werder Bremennel szemben, de egy pontot végül megmentettek. (2-2) A Leverkusen 4-0-ra nyert a Frankfurttal szemben.

A Dortmund rangadót nyert 2-1-re Gladbachban, ezzel már 51 pontja van, eggyel többet gyűjtött, mint a harmadik helyezett Lipcse. Hazard ilyen első gólt lőtt, három védőt billentett ki, hogy visszacselezett, és utána a hosszúba rakta a labdát.

Hazard csele és gólja

Rovatok