Index Vakbarát Hírportál

C. Ronaldo a karantén alatt sem tétlenkedett

2020. március 24., kedd 12:53

A Juventus március 11-én jelentette be, hogy az egyik futballistája, Daniele Rugani elkapta a koronavírust, ezért a klub mintegy száz alkalmazottja kéthetes karanténba vonul.

Hárman (Khedira, Pjanic, Higuain) hazamehettek, aztán kiderült, hogy a francia világbajnok, Blaise Matuidi is megfertőződött, majd három napja Paulo Dybala tesztje lett pozitív. Dybala tudatta, jól van, tünetmentes.

Cristiano Ronaldo nem Olaszországban, hanem szülőföldjén, Madeira szigetén tölti a hamarosan véget érő karantén időszakát. Beteg édesanyjának meglátogatása után ugyanis nem tudott visszarepülni Olaszországba, a magángépe sem kapott leszállási engedélyt.

A karantén alatt is edzett, szinte biztosan minden nap elvégezte a gyakorlatokat. Hogy milyen hangulatban arról a testvére, Katie Aveiro posztolt. A 35 éves portugál sztár pózolt is egy kicsit.

A Juventus a BL-ben a lyoni 1-0-s vereség után a visszavágót nem tudta lejátszani. A sorozatot felfüggesztették, a május végi döntőt elhalasztották. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

E continuamos na luta , em casa ,em família e cuidando do corpo e da mente !!!! #familiaminhavida #créditosdafotogio #fiquememcasa #cuidemdetodos #vocêsconseguem #Deusnocomando*

Katia Aveiro (@katiaaveirooficial) által megosztott bejegyzés,

Rovatok