Index Vakbarát Hírportál

Átkoztam az edzőm, olyan kemény otthoni feladatokat kaptunk

2020. április 3., péntek 12:31

A Werder Bremen védője, Kevin Vogt a télen kölcsönbe került a csapathoz, a Hoffenheim adta át erre a félszezonra a 28 éves játékost.

A Bild afelől érdeklődött nála, milyenek az otthoni az edzések. A Werder erőnléti edzője ugyanis egy speciális nyomkövetőn keresztül figyelemmel kíséri a kerettagok fizikai állapotát, erőnlétét.

Vogt Kölnbe utazott a kényszerszünet alatt, mert ott lakik a barátnője.

„Senki nem akarta elhinni, hogy nekünk erről valóban be kell számolnunk, mit hajtottunk végre. Nem hiszem, hogy láttak olyan motiváltan átfutni embert valaha a kölni parkokban, mint engem. Amikor ziháltam, nyilván furcsán néztek rám, hogy van-e ennek értelme.

Egy pár napban biztosan meg is átkoztam az edzőt, aki ilyen kemény home office-munkát írt elő nekünk. Csak később értettem meg, miért kaptunk ilyen kemény penzumot. Munka nélkül nem lehet a csúcson maradni.”

Vogt azt nem árulta el, pontosan milyen feladatokat kaptak. A védőnek a bajnokság felfüggesztése miatt ki tudta pihenni kisebb bordasérülését. Azon nem gondolkodik, mi lesz a következő szezonban, mert egyelőre a Werderrel szeretne az első osztályban maradni. A Bundesliga újraindulásáról a legfrissebb hír, hogy május elején zárt kapuk mögött folytatnák. Hivatalos döntés azonban még nincs.

Rovatok