Index Vakbarát Hírportál

Hat igazgató mondott le a Barcelonánál, elégedetlenek a helyzettel

2020. április 10., péntek 11:48

Csütörtök váratlanul hat igazgatósági tag, köztük az eddigi egyik alelnök, Emili Rousaud is bejelentette lemondását a Barcelona csapatánál. Rousaud mellett még a szintén alelnökként dolgozó, az elnök Josep Maria Bartomeu által korábban távozásra felszólított Enrique Tombas, valamint Silvio Elias, Maria Teixidor, Josep Pont és Jordi Clasamiglia mondtak le posztjukról.

Elérkeztünk egy ponthoz, amikor már nem tudjuk megfordítani a klubvezetés által felvett irányt. A jövő nagy kihívásaival szemben, különösen a világjárvány szintjére jutott koronavírust tekintve új forgatókönyv kell majd. Kiemelnénk a közösségi médiában fenntartott fiókok körüli ügyeket, mint a csalódottságunk egy pontját.

írják a levélben, amelyet azzal zárnak, hogy mindenkit új vezetőség választására kérnek.

A közösségi médiában használt fiókok ügye kapcsán furcsa pénzmozgásokra utalnak. A csütörtökön lemondott egyik alelnök, Emili Rousaud még aznap, az esetet körülírva úgy nyilatkozott a Rac-1-nek, hogy furcsának találja, ha valaki egy 100 ezer eurós szolgáltatásért 1 millió eurót fizet, utalva a közösségi médiában történő megjelenések figyelemmel követésére, és az azért fizetett irreálisan magas összegre.

A Barcelona vezetősége pénteken jelezte, fontolgatják, hogy jogi lépéseket tegyenek a szerintük alaptalanul gyanúsítgató Rousaud ellen.

Rovatok