Index Vakbarát Hírportál

A feleség Insta-fotója buktatta le a tilosban bulizó focistákat

2020. május 26., kedd 08:16

Figyelmeztetésben részesült a La Ligában szereplő Sevilla több focistája, miután a koronavírus-járvány miatt érvényben lévő korlátozásokat megszegve kerti partin vettek részt, írja az MTI. A fotók tanúságra szerint Ever Banega, Lucas Ocampos, Franco Vázquez és Luuk de Jong másik nyolc személy társaságában bulizott, miközben a szabályok szerint még tilos 10 főnél nagyobb összejöveteleket tartani. A focistákat Banega felesége buktatta le, ő posztolta ki a bulin készült képeket az Instagramra. 

A játékosok példaképek a társadalom számára, így óvatosnak kellene lenniük. Felhívok minden labdarúgót, hogy kerüljék a hasonló viselkedést. Elővigyázatosnak kell lennünk, hiszen sok ember munkája a tét.

jelentette ki Javier Tebas, a La Liga elnöke az esetre reagálva. A klub elnézést kért a játékosok viselkedése miatt, azt nem tudni, vár-e rájuk valamilyen szankció. 

A La Liga március 12-én állt le a járvány miatt, Pedro Sánchez spanyol miniszterelnök pedig szombaton jelentette be, hogy júniusban folytatódhat a bajnokság, amiből tizenegy teljes forduló, összesen 110 meccs van még hátra.

Spanyolországban regisztrálták a második legtöbb koronavírusos esetet Európában, több mint 282 ezer embernél mutatták ki a vírust, a halálos áldozatok száma meghaladta a 26 ezret.  Többi focista is megbetegedett, a Valenciánál, az Espanyolnál, az Atlético Madridnál és a Deportivo La Corunánál találtak fertőzötteket. 

Rovatok