Index Vakbarát Hírportál

Egyre messzebb a bennmaradás a Debrecennek

2020. június 17., szerda 21:33

Lejátszották az Nb1. 30. fordulójának több mérkőzését. Mivel a Fradi már megnyerte a bajnokságot, a Videoton pedig nagyon sokkal megy a második helyen, igazán tétje az utolsó fordulóknak már csak a harmadik helyért folytatott küzdelemben és a kiesésért van. Két forduló van hátra a 2019/2020-as magyar bajnokságból.

Paks 3 - 0 Kaposvár

A Paks simán elintézte három góllal a már rég biztos kieső Kaposvárt. Egy kezezés után Hahn János lőtt be egy 11-est, majd később a meccs hőse, Haraszti Zsolt kétszer is betalált, a második alkalommal büntetőből. Ezzel a Paks feljött a nyolcadik helyre.

Diósgyőr 1 - 2 Felcsút

Nagy lépést tett Mészáros Lőrinc csapata, hogy idén indulhassanak az Európa Ligában, hiszen idegenben verték a DVTK-t. Ugyan a Mezőkövesd Újpest elleni meccse még átírhatja a tabellát, de most már biztos, hogy a Felcsút vagy a Mezőkövesd indulhat a harmadik helyről európai kupasorozatban. Hiába szerzett korán vezetést a Diósgyőr, a Felcsút fordítani tudott az első Nb1-es gólját szerző Deutsch László és Vanecek góljaival.

Videoton 1 - 0 Debrecen

A Lokinak életbevágó minden mérkőzés a szezon végéig, hiszen kiesőhelyen állnak a tabellán. Ennek ellenére kikaptak a fix második Viditől, így már három pontra vannak a 10-zel jobb gólkülönbséggel rendelkező Kisvárdától, bár annyira sűrű a tabella alja, hogy még a nyolcadik helyezett Paks sincs teljes biztonságban. A meccs egyetlen gólját a 83. percben Futács Márkó szerezte, aki 581 perc után talált be ismét a magyar első osztályban.

Az Újpest Mezőkövesd elleni mérkőzése jelenleg is zajlik. Ahogy megvan a végeredmény, frissítjük a cikkünket.

Rovatok