Index Vakbarát Hírportál

A Chelsea két perc alatt vágott két gólt

2020. június 21., vasárnap 19:53

A Chelsea hátrányban volt, de két gyors góllal fordított, és 2-1-re legyőzte az Aston Villát az angol futballbajnokság 30. fordulójában.

A Chelsea a Bajnokok Ligájáért küzd, jelenleg a negyedik helyen áll, és a három ponttal még javított is a helyzetén, az őt üldöző Manchester United már öt ponttal van lemaradva tőle.

Az Aston Villa a kiesőzónából próbál meg kievickélni, és az első félidőben úgy tűnt, hogy meg is indulhat felfelé a tabellán. A 43. percben egy kapu elé beívelt labdát szúrt közelről a kapura az Aston Villa, de Kepa kapus ezt még ki tudta piszkálni. A lepattanóra Hause csapott le, és kapuba is juttatta a labdát.

A Chelse a második félidő közepén megrázta magát, a 60. percben Azpilicueta ívelt mesterien jobbszélről a rövid sarokra érkező Pulisic elé, aki góllal fejezte be az akciót.

Két perc múlva ismét Azpilicueta volt az előkészítő, ezúttal balról, de a gólt most Giroud szerezte középről. A meccs végeredménye, 1-2 lett, az Aston Villának a meccs hajrájában volt még egy nagy helyzete az egyenlítéshez, de Jota a kapu mellé lőtt.

A délután másik Premier League-meccsén kisebb meglepetés született, a meccs előtt 14. Newcastle 3-0-ra verte a hetedik Sheffield Unitedet.

Rovatok