Index Vakbarát Hírportál

Augusztus végéig marad az AC Milannál Ibrahimovic

2020. június 23., kedd 14:13 | aznap frissítve

Az AC Milan meghosszabbítja Zlatan Ibrahimovic jövő hét kedden lejáró szerződését, írja az MTI a klub bejelentésére hivatkozva. A 38 éves csatár a koronavírus-járvány miatt kitolódott idény végéig maradna a Milannál: a Serie A augusztus 2-án fejeződik be, azaz a szerződéshosszabbítás egy hónapot jelent. 

Arról még nincs döntés, hogy a következő szezonra is marad-e a svéd sztár. Már az is meglepő, hogy még augusztusig az olasz klub játékosa lesz, mivel néhány hete összeveszett a Milan ügyvezető igazgatójával, Ivan Gazidisszel. A sajtó azt valószínűsítette, hogy Svédországban, a részben általa tulajdonolt Hammarby csapatában folytatja inkább a pályafutását. 

A 116-szoros svéd válogatott Ibrahimovic 2010 és 2012 között már játszott a Milanban, tavaly decemberben tért vissza az olaszokhoz a Los Angeles Galaxytől. A járvány miatt félbeszakadt szezonban 10 meccsen játszott, ezeken 4 gólt szerzett. Combsérülése miatt nem játszhatott a Juventus elleni kupaelődöntőn, illetve a Lecce elleni bajnokin. 

Rovatok