Index Vakbarát Hírportál

Kuttor Attila: Ki akarnak végezni minket

2020. június 24., szerda 20:28

A magyar labdarúgó-bajnokság utolsó előtti fordulójában a Debrecen 1-0-ra győzött Mezőkövesden, ezzel a bentmaradás felé fontos lépést tett, ha az utolsó fordulóban nyer hazai pályán a Pakssal szemben, akkor a klub meghosszabbítja élvonalbeli tagságát.

A harmadik helyen álló hazai csapat edzője, Kuttor Attila sokáig emlékezetes nyilatkozatot tett, amit az M4 sportcsatorna meg is osztott a Facebook oldalán.

"Nem tudok mit mondani a játékosaimnak, rúgtunk egy szabályos gólt, kaptunk egy szabálytalant, és elveszítettük a mérkőzést. Mérkőzések óta ki akarnak minket végezni, nem tudok mást mondani. Elindulhat bárki az Európa Ligában, mi nem azért hajtunk, csak ami a munkánk, azt szeretnénk, hogy azt ne vegyék el tőlünk. Nyugodtan indulhat az Európa Ligában bárki, vagy akit az MLSZ megjelöl"

- így hangoztak Kuttor meglehetősen indulatos mondatai, aztán elnézést kért, sokáig tűrtek, de ez már elviselhetetlen. Az MLSZ alighanem tárgyalni fogja a kirohanását.

A kövesdiek a harmadik helyükkel történetük legnagyobb sikerét érnék el, és ott lehetnének a nemzetközi kupában. A Felcsúttal vannak nagy harcban, hogy ezt a pozíciót megszerezzék.

Az 50 pontos Mezőkövesd a már bajnok Ferencvároshoz látogat az utolsó, szombati fordulóban. Az 51 pontot gyűjtő Puskás Akadémia a már kupagyőztes és garantáltan EL-résztvevő Honvédot fogadja. Szombaton dől el, melyik klubé lesz a bajnoki bronzérem. A felcsútiak az utolsó pillanatban mentettek pontot Kisvárdán (1-1). A Paks 4-2-re verte a Diósgyőrt.

Rovatok