Index Vakbarát Hírportál

Fegyelmi eljárást indítottak Kuttor Attilával szemben

2020. június 25., csütörtök 18:35 | aznap frissítve

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága fegyelmi eljárás lefolytatását rendelte el a Mezőkövesd vezetőedzőjével szemben. A szövetség holnapján közzétettek alapján a tárgyalásra hétfőn kerül majd sor, oka pedig Kuttor Attila egyik nyilatkozata.

A vezetőedző a Mezőkövesd szerdai, Debrecen ellen hazai pályán 1-0-ra elveszített bajnokiját követően azt nyilatkozta az M4 Sportnak, hogy

mérkőzések óta ki akarnak minket végezni. Visszanéztük, bátran merem állítani, szabályos gólt rúgtunk, az ellenfél pedig egy lesgólt fejelt. Nyugodtan indulhat bárki az Európa Ligában, aki akar vagy akit az MLSZ megjelöl. Mi nem azért hajtunk, csak azt szeretnénk, ha a pályán végzett munkánkat nem vennék el tőlünk. Ezt már nem tudjuk elviselni.

Kuttor május 23-án, a Magyar Kupa-elődöntő első, MOL Fehérvár elleni összecsapásán a játékvezető egyik ítéletét kritizálta, amiért piros lapot kapott. Ebből is fegyelmi tárgyalás lett, azon két mérkőzésre szóló eltiltást kapott, amit később mérsékeltek, de a 300 ezer forintos pénzbüntetését nem. 

Rovatok