Index Vakbarát Hírportál

Csalódás lenne a Ferencvárosnak, ha nem jönne össze az EL-csoportkör

2020. július 2., csütörtök 11:34

Orosz Pál, a Ferencváros vezérigazgatója, a köztévé műsorában beszélt a klub nyári átigazolási terveiről, írja a Nemzeti Sport. Nem lesz nagy jövés-menés a csapatnál, elég kompakt a keret, mondta. "Hiányposztok nincsenek, olyan posztok vannak, amelyeken még tudunk erősíteni.A nagy céljaink eléréséhez szeretnénk még jobbá tenni az együttest, de akár a mostani keret is tökéletes."

Az FTC vezérigazgatója cáfolta, hogy Dibusz Dénest külföldi csapat akarná leigazolni, elmondása szerint nincs tervben a 29 éves magyar kapus távozása. Az átigazolási pletykákat erősíthette, hogy az FTC a napokban bejelentette Bogdán Ádám leigazolását. 

Az FTC megvédte bajnoki címét az NB I.-ben, a következő szezonban a Bajnokok Ligája selejtezőjében indulhat. Orosz szerint az FTC jelenleg egy "klasszikus Európa-liga-csoportkörös klub, mind a pénzügyi, mind az egyéb hátteret figyelembe véve." A Bajnokok Ligája-csoportkör eléréséhez viszont szerencse is kell, mivel ahhoz már jobb anyagi helyzetben lévő csapatokkal kell megküzdeniük, és erre még nem állnak készen. 

Mindig szeretnénk előrébb lépni, mindent meg is teszünk ezért, de akkor sem leszünk elkeseredve, ha az Európa-liga csoportkörébe jutunk be. Nagyon csalódottak lennénk, ha idén nem sikerülne

Rovatok