Index Vakbarát Hírportál

Most azért akadt ki Mourinho, mert nem játszanak elég sűrűn

2020. július 2., csütörtök 10:56

José Mourinho, a Tottenham Hotspur edzője újabban amiatt panaszkodott a sajtónak, hogy csapata nem játszik elég sűrűn, ezért focistái nem tudnak formába lendülni, írja az MTI. A portugál edző a Sheffield United elleni csütörtöki meccs sajtótájékoztatóján vezette elő elméletét. 

Nem örülök. A megfelelő különbség három nap lenne a meccsek között, főleg most, amikor mindenki keresi a legjobb formáját.

- fejtegette Mourinho. Tagadhatatlan, hogy kilenc nap telt el legutóbbi meccsük óta, akkor a West Ham United volt az ellenfél. Abból szempontból viszont furcsa Mourinho panasza, hogy a bajnokság újraindulás előtt inkább attól tartottak az edzők, hogy a több hónapos kihagyás és a feszített menetrend miatt több lesz a sérülés. A koronavírus-járvány kitörése előtt az volt Mourinho problémája, hogy túl sok a sérültje, ezzel magyarázta a Bajnokok Ligájából való kiesést is. 

A Tottenham nyolcadik helyen áll a Premier League-ben, a bajnokság újrakezdése óta két meccset játszottak, a Manchester United ellen 1-1-es döntetlent értek el, a West Hamet viszont 2-0-ra legyőzték. 

Rovatok