Index Vakbarát Hírportál

Az esélyesebb Sheffield Unitedet leckéztette az Everton

2020. július 20., hétfő 21:01 | három éve frissítve

Különlegesnek mondhatja magának az a drukker, akinek a szíve hevesebben vert a Premier League utolsóelőtti játéknapjának három párosítása láttán.

Sheffield United–Everton 0-1

Az újonc, bravúrosan szereplő Sheffield Unitednek a hatodik hely volt a tét. Az Evertonnak, mint évek óta mindig, semmi az égvilágon, kiesni már rég nem eshet ki, az európai kupaszereplésre pedig még annál is régebb óta nem érhet oda.

A tét nem is nyomta agyon Carlo Ancelotti csapatát, idegenben nyert 1-0-ra az esélyesebb sheffieldiek ellen a második félidő első percében szerzett Richarlison-góllal. A házi góllövőlistán ezzel a brazil beérte Calvert-Lewint, nem mintha különösebben lázban tartaná Angliát, hogy melyikük lesz a nyertes.

Brighton &Hove Albion–Newcastle United 0-0

A döntetlennel a hazaiak elérték azt, amit a Newcastle már fordulókkal ezelőtt: bennmaradtak a Premier League-ben.

Wolverhampton–Crystal Palace 2-0

A játéknap utolsó meccsén a Crystal Palace sima vereséget szenvedett Wolverhamptonban. A londoni csapat ezzel egy hónap alatt öt helyet zuhant a tabellán, az újrakezdéskor még a 9. helyen álltak, mostanra a 14. helyre csúsztak vissza. A wolverhamptoni csapat viszont győzelmével tartja egypontos előnyét a 6., még Európa Liga-selejtezőt jelentő helyen a Tottenham előtt – igaz, az utolsó öt meccsen a Tottenham 13 pontot szerzett, míg ők csak 7-et.

Rovatok