Index Vakbarát Hírportál

Hordágyon fejezte be a Chelsea-ben a világbajnok Pedro

2020. augusztus 2., vasárnap 17:58 | aznap frissítve

A Chelsea három futballistája is kidőlt szombaton az FA Kupa döntőjében, amelyet a klub 2-1-re elvesztett a szintén londoni Arsenallal szemben, írta az MTI.

A Wembley Stadionban nézők nélkül lejátszott finálé során a Chelsea gólját szerző amerikai Christian Pulisic, a csapatkapitány Cesar Azpilicueta és a szintén spanyol Pedro is harcképtelenné vált.

Frank Lampard vezetőedző szerint Pulisic és Azpilicueta izomsérüléséről még nincs pontos diagnózis, de biztosan nem épülnek fel jövő szombatra, amikor a Chelsea a Bayern Münchenhez látogat a Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő visszavágóján. A párharc első meccsén a müncheniek 3-0-ra nyertek Londonban.

A szezon végén Pedro öt év után távozik, Lampard szerint a vállsérülést szenvedett világ- és Európa-bajnok számára a kupadöntő volt az utolsó mérkőzés a Chelsea színeiben.

A Premier League-ben negyedikként záró, ezzel a Bajnokok Ligája következő idényére indulási jogot szerző londoniaknál korábban a francia N'Golo Kanté és az angol Ruben Loftus-Cheek is megsérült.

Rovatok