Index Vakbarát Hírportál

Nyolc Chelsea-futballista koronavírusos

2020. augusztus 27., csütörtök 11:52

A Chelsea-nél nyolc futballista koronavírusos lehet, és ez átírhatja Frank Lampard edző felkészülési terveit, írja a Telegraph

A brit lap úgy tudja, hogy hat játékos biztosan vírussal fertőzött, míg két futballistát óvintézkedésből helyeztek karanténba. 

Négy futballista, Mason Mount, Fikayo Tomori, Tammy Abraham és Christian Pulisic már eleve karanténban van, mert a görög Mikonosz szigeten voltak együtt nyaralni, és a brit szabályok szerint az onnan hazatérőknek kéthetes karanténba kell vonulniuk. 

A másik négy karanténos játékos, Jorginho, Ross Barkley, Emerson és Michy Batshuayi, akik kénytelenek kihagyni a felkészülés egy részét. Egyikük sem látogathatja a klub cobhami tréningközpontját, egyéni edzéseket kell végezniük.

Abraham és Mount angol válogatottbeli szereplése is kétségessé vált, nem valószínű, hogy játszhatnak Izland vagy Dánia ellen a Nemzetek Ligájában, hiába hívta be őket Gareth Southgate kapitány. 

A Chelsea szeptember 14-én a Brighton ellen játssza első meccsét, öt nappal később a címvédő Liverpool következik Lampardéknak. 

Rovatok