Index Vakbarát Hírportál

Messi apja szerint egy Messi-imitátor mondta azt, hogy a ManCitybe igazol

2020. augusztus 27., csütörtök 13:59

Az argentin La Nacion című lap azt írta, hogy Lionel Messi a Barcelonából a Manchester Citybe igazol, a futballista apja szerint viszont ez nem igaz. Jorge Messi, aki fia ügynöke is, elég érdekes cáfolatokkal is előállt. 

Messi kedden jelentette be, hogy húsz év után elhagyja a spanyol futballklubot. A futballista értelmezése szerint szabadon igazolható, míg a Barcelona fenntartja, hogy 700 millió euróért lehet kivásárolni a játékost. 

Eleve csak néhány klub jöhet szóba Messi esetén, és legvalószínűbbnek tényleg a Manchester City tűnik, ha érzelmi alapon dönthet a játékos, hiszen ott barátja és korábbi edzője, Pep Guardiola vezeti a csapatot. Jorge Messi szerint viszont konkrét lépéseket még nem tett fia. 

A La Nacion egy Messihez közelálló forrást idézve írta azt, hogy a játékos a feleségével egyeztetve a ManCitybe tart. Jorge Messi viszont azt írta, hogy ezek a szavak egy Messi-imitátortól hallhatóak és hamisak. 

A La Nacion erre azt írta, hogy ők sohasem állították azt, hogy hangfelvételük van, csak azt, hogy a játékost ismerő forrás beszélt nekik a ManCityről.

(via Yahoo)

Rovatok