Index Vakbarát Hírportál

Újabb csere a válogatott keretben, Bolla az új meghívott

2020. augusztus 31., hétfő 11:20

Botka Endre sérülés miatt nem csatlakozik a magyar labdarúgó-válogatott keretéhez, helyére az újonc Bolla Bendegúzt, a Fehérvár FC védőjét hívta be a Marco Rossi szövetségi kapitány, írt az MTI.

Pénteken és szombaton három futballista maradt ki kényszerű okokból a keretből: a sérült Baráth Botond és Tamás Krisztián helyére Holender Filip és Kecskés Ákos került, míg Gazdag Dánielre elővigyázatosságból nem számít a szakmai stáb, mivel a Budapest Honvéd bő keretében két játékosnak pozitív lett a koronavírus-tesztje. Gazdag helyett a Fehérvár FC soraiból Pátkai kapott meghívót.

A magyar szövetség vasárnap közölte, hogy Korhut Mihály nem játszhat, mivel a Debreceni VSC környezetében koronavírus gyanúja merült fel, és a válogatott szakmai stábja elővigyázatosságból eltekintett a debreceni védő csatlakozásától, este pedig kiderült, hogy Botka nem tud játszani.

A Nemzetek Ligája B divíziójának 3. csoportjába sorolt magyar együttes csütörtökön Törökországban kezdi meg a 2020/21-es sorozatot, majd három nappal később Oroszországot fogadja. A csoport negyedik tagja Szerbia.

A keret

Rovatok