Index Vakbarát Hírportál

Rémálommal, 5 kapott góllal kezdte a szezont a Hertha

2020. szeptember 12., szombat 15:12

Rögtön a második meccsen nagy meglepetés született a Német Kupában: a másodosztályú Braunschweig 5-4-gyel elbúcsúztatta a Herthát. A döntőt Berlinben rendezik majd jövőre, az biztos, hogy idén sem lesz ott a berlini csapat.

Már az első percben gólt kapott a Hertha, a félidőben 3-2-re vezetett a hazai csapat, a 73. percben már 5-3 volt, a végén Lukebakio csak szépíteni tudott. A Hertha kapujában először állt a Freiburgtól igazolt Alexander Schwolow, aki a bemutatkozását rémálomnak nevezte. "Amit csak lehetett, elrontottunk, ez egy katasztrófa, szörnyűség" - mondta kétségbeesetten a Bildnek.

Schwolowért 8 millió euróért fizettek ki, a télen is elköltött a Hertha 100 millió eurót, de a játék csak nem akar összeállni.

"Nehéz magyarázatot találni a történtekre, magunkat vertük meg" - ezek már a berlini edző, Bruno Labbadia szavai voltak. A védelem stabilizálását sürgősen meg kell tennie az edzőnek, mert a jövő héten már a Werder vendége lesz a Hertha a Bundesligában.

A Hertha az eddigi három felkészülési meccsen sem remekelt, kikapott az Ajaxtól, a PSV-től és a Hamburgtól, gólt sem tudott rúgni, miközben kapott hetet.

A Mainz is lejátszotta a meccsét már a Német Kupában, Szalai Ádám csereként beállva góllal vette ki a részét a Havelse elleni 5-1-es sikerből.

Rovatok