Index Vakbarát Hírportál

Újabb kulcsemberek távozhatnak az FC Barcelonától

2020. szeptember 21., hétfő 11:44

Úgy tűnik, nem csillapodnak a kedélyek a Barcelonánál. A Lionel Messi-mizériát és a Luis Suárez-huzavonát követően alapemberek hagyhatják el a gránátvörös-kékek csapatát. Arturo Vidal mellett – több hírportál is arról ír – Nélson Semedo is elhagyja az együttest.

Ronald Koeman tényleg nagytakarítást végez a katalánok háza táján. Már Riqui Puig csapatból való kirakása is sokakat felháborított, de úgy tűnik, nem áll le a holland tréner. Arturo Vidal néhány napja Milánóban tartózkodik, kész tényként lehet kezelni, hogy az Inter egymillió euróért megveszi a középpályást, így ismét Antonio Conte keze alatt dolgozhat. Megerősíti a tényt, hogy Lionel Messi egy hosszabb Facebook-posztban elköszönt a chileitől.

Ellenfélként ismerhettelek meg, de már akkor is jelenségnek tűntél. Az együtt töltött két év alatt rengeteget beszélgethettünk. Köszönöm a támogatást, és hogy figyeltél rám! Nélküled üres lesz az öltöző. Minden jót kívánok életed új szakaszához! Biztosan találkozunk még!

A Sky Sports információ szerint Nélson Semedo is Koeman áldozatául esik.

A Barcelona kész megválni a 26 éves jobbhátvédtől, egyedül a játékoson múlik, el akarja-e hagyni a klubot. Az új csapatot építő Wolverhampton 29 millió fontos ajánlatot tett a portugálért, aki 2017-től tagja a Barcának. Az itt eltöltött ideje alatt 124-szer lépett pályára, két gólja mellett tizenegy gólpasszt adott. A farkasokhoz eddig négy új ember érkezett ebben az átigazolási időszakban. Köztük a csapat történetének eddigi legdrágább vétele, a 35 millió fontért átigazolt csatártehetség, Fábió Silva. Legutóbb a Liverpoolnál nevelkedett, szintén tizennyolc éves, Ki-Jana Hoever csatlakozott a klubhoz.

Ha igaznak bizonyulnak a nemzetközi sajtóhírek, Semedo lehet a Wolverhampton 10. portugál légiósa.

Rovatok