Index Vakbarát Hírportál

Mégsincs koronavírus-fertőzött a Real Madridnál

2020. szeptember 23., szerda 13:24

Több külföldi lap beszámolója szerint koronavírussal küzdött a Real Madrid középpályása, Martin Ödegaard. A klub szerdán viszont azt közölte hivatalos honlapján, hogy az összes játékos és a szakmai stáb minden tagjának negatív lett a koronavírustesztje, így zavartalanul folytatódhat a felkészülés.

A fiatal norvég 2017 nyarán érkezett a Real Madridhoz, mint a jövő nagy reménysége. Ám az akkor 19 éves középpályást azonnal kölcsönadták, és sokáig úgy tűnt, Zidane nem is számít rá. Tavaly viszont meggyőző teljesítményt nyújtott a Real Sociedad színeiben, így idén visszatért a királyi gárdához.

A szezon első meccsén rögtön kezdőbe is került, és pont korábbi csapata ellen léphetett pályára. Spanyol lapok beszámolója szerint Ödegaard elkapta a koronavírust, azonban a Real Madrid szerdai közleménye szerint minden futballistának – így neki is – negatív lett a tesztje.

A Real Madrid így folytathatja a felkészülést a Real Betis elleni bajnokira, Ödegaard pedig ott lehet a norvég válogatottban október 8-án, amikor Szerbia ellen Európa-bajnoki pótselejtezőt vívnak.

Rovatok