Index Vakbarát Hírportál

Meccs közben szaladt el könnyíteni magán, Mourinho ment utána

2020. szeptember 30., szerda 10:05

Ha hív a természet, akkor menni kell, ezt mindannyian tudjuk. Olyat azonban ritkán látunk, hogy mérkőzés közben leszalad egy spotoló a pályáról az illemhelyiségbe. A Tottenham–Chelsea kedd esti angol Ligakupa-mérkőzésen ez is megtörtént: Eric Dier a 75. percben – amikor a Chelsea még 1–0-ra vezetett – sprintben közlekedve indult meg az öltöző felé, hogy könnyítsen magán. Az esetről természetesen videó is készült:

 Az 1–1-re végződő mérkőzés – amelyet tizenegyesekkel nyert meg a Spurs – legjobbjának megválasztott középpályás a lefújás után nem kerülhette el a kellemetlen kérdéseket.

Vasárnap után kedden is végigjátszani egy meccset nem könnyű feladat, talán ezért is kellett leszaladnom a pályáról. José Mourinho nem örült neki, de nem tehettem mást. Volt egy helyzet, amíg távol voltam, de szerencsére nem lett belőle gól – mondta a lefújás után Eric Dier a Sky Sports kamerái előtt.

Az angol válogatott középpályás humora is remek: a találkozó legjobb játékosának járó díjat az egyik WC-re helyezte, és ezt meg is örökítette.

Ahogy Dier is elmondta, Mourinho valóban nem örült a kis partizánakciónak, de elárulta, miért futott utána az öltözőbe. 

Gondolhatják, mi történt. Nem nehéz kitalálni, miért szaladt le a pályáról ilyen hirtelen. Tudtam én is, azért mentem utána, hogy sürgessem, térjen vissza minél előbb. Két meccset játszott három nap alatt, ilyenkor dehidratált és fáradt az ember, elfogy az erő az izmokból. Csütörtökön biztosan nem játszatom, mert azzal kicsinálnám.

A dolgok végül jól alakultak a Tottenham számára, hiszen megnyerte a találkozót, és negyeddöntőbe jutott a Ligakupában. A portugál szakvezető által említett csütörtöki összecsapáson pedig a Maccabi Haifa legyőzésével csoportkörös lehet a csapat az Európa-ligában.

És természetesen Mourinho megbocsátott Diernek, a mérkőzés utáni közös fotó is bizonyítja ezt.

Rovatok