Index Vakbarát Hírportál

Sancho helyett Dembélé érkezhet a Manchester Unitedhez

2020. szeptember 30., szerda 14:26

Nagy erőkkel és komoly ajánlatokkal küzd a Manchester United Jadon Sancho megszerzéséért. Úgy tűnik, hiába a 100 millió eurós ajánlat, a Borussia Dortmund hajthatatlan, nem akarja eladni a játékosát. Elképzelhető, hogy az angol válogatott támadó helyett inkább a Barcelona szélsője érkezik a „vörös ördögökhöz”?

A Manchester United hónapok óta bombázza a Borussia Dortmundot nagyobbnál nagyobb összegekkel. Korábban 73 millió fontos ajánlatot tettek Jadon Sanchoért, ám azt azonnal elutasította a német klub. Annak ellenére, hogy a Dortmund határidőt szabott a 20 éves játékos megvételéhez, az angol csapat nemrégiben 91,3 millió fontot kínált.

A Sky Sports információi szerint ez az összeg is kevés, ugyanis 108 millió fontot követelnek az angol támadó játékjogáért.

Mivel Ole Gunnar Solskjær csapata eddig mindössze Donny van de Beeket igazolta le, a szurkolók türelmetlenkednek, és egy igazi sztárt akarnak. Így került a képbe Ousmane Dembélé, akit kölcsönbe szerződtetne az MU. Ha ez az üzlet is befuccsolna, valószínűleg tenne még egy utolsó kísérletet az angol klub Sancho irányába. Amennyiben a MU hajlandó lenne kifizetni a 108 millió fontot, Sancho lehet a valaha volt legdrágább igazolása az együttesnek.

A tavalyi idényben tizenhét gólt szerzett és ugyanennyi gólpasszt adott harminckét bajnoki meccsen. A Bayern München elleni német Szuperkupa-mérkőzést azonban légzőszervi fertőzés miatt kihagyja. A koronavírustesztje negatív lett.

Rovatok