Index Vakbarát Hírportál

Elfogyott a Real Madrid türelme, nem marasztalják Hazard-t?

2020. október 12., hétfő 12:31

Még csak egy idényt húzott le Eden Hazard a Real Madridnál, máris arról szólnak a hírek, hogy a következő nyáron elhagyja a klubot. Túl sokat eddig nem tett hozzá az együttes sikereihez, és gyenge erőnléte nem is teszi ezt lehetővé – állít a Don Balón nevű spanyol lap.

Nagyon úgy tűnik, elfogyott a Real Madrid türelme, és a vezetőség kész megválni Eden Hazard-tól – írja a Don Balón. A spanyol lap információi szerint a veszteségek miatt Florentino Pérez nem bánná, ha jó pénzért el tudná engedni a futballistát.

Hazard értéke hatalmasat zuhant, már „csak” 60 millió eurót ér, ami 2015 óta a legkevesebb.

Ez a gyenge első idénye mellett (22 mérkőzés, 1 gól és 7 gólpassz) a folyamatos sérüléseinek is betudható. Jelenleg sem bevethető a 29 éves belga támadó, mivel bokasérüléssel küzd, és fizikailag sem áll készen a játékra. Bár a szerződése 2024-ig szól, elképzelhető, hogy már jövő nyáron elhagyja Madridot.

Florentino Pérez azért is szorgalmazza Hazard eladását, hogy személyes kedvencét, Kylian Mbappét a klubhoz csábítsa. A fiatal franciáért 180 millió eurót kér a Paris Saint-Germain, így a klubelnöknek mélyen a zsebébe kell nyúlnia, ha meg akarja szerezni.

Ahogy azt megírtuk: a Real Madriddal olyan történt ebben az átigazolási szezonban, ami eddig még egyszer sem: senkit sem igazolt, csupán kölcsönből tértek vissza játékosok. Óriási szerepe van ebben a koronavírus-járványnak, ami miatt eurómillióktól esett el a fővárosi alakulat.

Rovatok