Index Vakbarát Hírportál

Gyönyörű góllal mentett pontot a Juventusnak a svéd csatár

2020. október 25., vasárnap 22:46

A Juventus nagy meglepetésre 1-1-es döntetlent játszott hazai pályán a Hellas Veronával a Serie A hatodik fordulójának vasárnap esti mérkőzésén.

A hazaiak az első félidő utolsó percében megszerezték a vezetést, de a videobíró jelezte, hogy Álvaro Morata lesről indult, mielőtt szép mozdulattal a Verona kapujába emelt volna, így maradt a 0-0.
A 60. percben aztán megszületett a találkozó első érvényes gólja, méghozzá a Verona jóvoltából. 

A Juve könnyelműen passzolgatott saját térfelén, elveszítette a labdát, az ellentámadást pedig Favilli váltotta gólra.

A címvédőnek az utolsó negyedórában sikerült egyenlítenie, a 20 éves svéd támadó, Dejan Kulusevski talált be egy remek szóló végén.

Kulusevski egyenlítő gólja

Az eredmény ezután már nem változott, ami azt jelenti, hogy a Juventus öt forduló után két győzelemmel és három döntetlennel, 9 ponttal a tabella 5. helyén áll.

Sorozatban három nyeretlenül megvívott találkozó után újra győzött a Fiorentina az olasz labdarúgó-bajnokságban: a firenzeiek az ötödik forduló vasárnapi játéknapján otthon verték az Udinesét 3-2-re.

A Napoli 2-1-re győzött a Benevento otthonában, és az olasz labdarúgó-bajnokság ötödik fordulójának vasárnapi játéknapját követően a tabellán feljött a második helyre. A Parma a 91. percben értékesített büntetővel mentett pontot a vendég Speziával szemben.

Serie A, 5. forduló:
Fiorentina-Udinese 3-2 (2-1)
Parma-Spezia 2-2 (1-2)
Benevento-Napoli 1-2 (1-0)
Cagliari-Crotone 4-2 (3-2)
Juventus-Hellas Verona 1-1 (0-0)

szombaton játszották:
Lazio-Bologna 2-1 (0-0)
Atalanta-Sampdoria 1-3 (0-1)
Genoa-Internazionale 0-2 (0-0)

pénteken játszották:
Sassuolo-Torino 3-3 (0-1)

(Index/MTI)

Rovatok