Index Vakbarát Hírportál

Paksi bravúr: Bognár György csapata legyőzte a Fehérvárt

2020. december 6., vasárnap 19:32

A Paksi FC - Ádám Martin 89. percben szerzett góljával - 1-0-ra legyőzte otthon a MOL Fehérvár FC-t a labdarúgó OTP Bank Liga 13. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén.

Sikerének köszönhetően a tolnaiak feljöttek a tabella harmadik helyére, és egy pontra megközelítették a második fehérváriakat.

OTP Bank Liga, 13. forduló:

Paksi FC-MOL Fehérvár FC 1-0 (0-0)

Paks, zárt kapuk mögött, v.: Solymosi

gólszerző: Ádám (89.)

sárga lap: Szabó (68.), illetve Nego (62.), Hangya (91.)

Paksi FC: Hegedüs - Osváth, Szélpál, Böde, Szabó, Kulcsár (Csősz, 94.) - Bognár (Szakály, 86.), Balogh, Bertus (Szendrei, 93.) Haraszti (Ádám, 69.), Sajbán (Nagy R. 68.)

MOL Fehérvár FC: Rockov, Fiola, Musliu, Stopira - Nikolov, Nego - Bolla, Houri (Géresi, 84.), Bamgboye (Petrjak, 67.) - Nikolics (Hangya, 67.), Zizivadze (Pinto, 84.)

Az első negyedórában több nagy helyzetet is elpuskázott a hazai gárda, de a vendégek Nikolics révén ugyancsak gólokat szerezhettek volna, 

ennek ellenére 0-0-val vonulhattak pihenőre a csapatok.

A második játékrész első felében újra a paksiak voltak aktívabbak, elsősorban Bognár próbálkozott lelkesen, de eredmény nélkül. Az utolsó tizenöt percben inkább a fehérváriak akarata érvényesült, de ez helyzetekben nem mutatkozott meg. 

A Paks a 89. percben egy szabadrúgás után a csereként pályára lépett Ádám Martin fejesével végül megszerezte a három pontot.

(Bortókép: https://www.facebook.com/paksifcofficialsite)

Rovatok