Index Vakbarát Hírportál

Szalai Ádám: Ma csak azt akarom látni, hogy mi vagyunk a gladiátorok

2020. december 23., szerda 09:49

A Magyar Labdarúgó-szövetség kétrészes meglepetésfilmmel készült a szurkolóknak. Eddig soha nem látott felvételek kerültek képernyőre az Izland elleni Európa-bajnoki pótselejtező előkészületeiről, az öltözői beszédekről, a mérkőzést körülölelő hangulatról.

Volt egy meccslabdánk. Semmi gond. Dolgoztunk tovább, heteken, hónapokon keresztül. Ez a második meccslabda. Ide akartunk eljutni, és itt vagyunk. Itt van a meccslabda

– kezdte motiváló beszédét a találkozó előtt Szalai Ádám.

Nyolc óra után mindenki otthon ül. Emberek vesztik el a munkájukat a kib...ott járvány miatt 2020-ban. Emberek kevesebb fizetést kapnak a kib...ott járvány miatt 2020-ban. Valaki azt mondja, 2020, mindenki erre gondol.

Mi itt 90 perc alatt, vagy 120 perc alatt ezt az évet meg tudjuk változtatni. Ez ne legyen nyomás, ez ne legyen semmi, ez egy dolog: ez egy lehetőség és egy öröm, hogy 120 perc alatt olyan munkája van mindenkinek, hogy ezt az egész évet meg tudjuk változtatni. Ezt az egész évet!

14 millió magyar ott ül a tévé előtt. Ma nincs olyan ember, aki elfárad. Ma nincs olyan ember, aki párharcot veszít. Ma nincs olyan ember, aki a fejét leszegi a földre. Ma csak azt akarom látni, hogy mi vagyunk a gladiátorok.

Az első rész december 22-én este 19 órakor debütált az MLSZ TV YouTube-csatornáján, de elérhető az mlsz.hu-n és szövetség közösségi felületein is.

A második epizód december 29-én érkezik majd, szintén 19 órai kezdettel. 

Rovatok