Index Vakbarát Hírportál

Moszkvában, a korábbi fehérvári edző csapata ellen is nyert a Bayern

2020. október 27., kedd 20:48

A labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulójában a címvédő Bayern München idegenben 2–1-re legyőzte a Lokomotiv Moszkvát. A Sahtar Doneck hazai pályán ikszelt az Interrel.

Nem kezdte rosszul a mérkőzést az orosz csapat, Manuel Neuernek már a második percben védenie kellett egy közeli fejest, azonban a 13. percben már a vendégeknél volt az előny: Corentin Tolisso passzolt hajszálpontosan Benjamin Pavard elé, aki középre adta a labdát, Leon Goreztka pedig fejjel a rövid sarokba bólintott.

A jó ütemű találkozón többet volt a labda a bajoroknál, azonban veszélyesen futballozott a korábbi fehérvári vezetőedző, Marko Nikolics csapata is. A 70. percben Anton Mirancsuk egyenlített, de szűk tíz perccel később Joshua Kimmich góljával már ismét a müncheniek vezettek.

Az eredmény később már nem változott, 1–2 lett a végeredmény. Hansi Flick együttese így két meccs után hat, a Lokomotiv pedig egy ponttal áll.

A másik kora esti mérkőzésen az Inter gól nélküli döntetlent játszott a Sahtar Doneck otthonában. Az előző fordulóban a Real Madridot legyőző ukránok négy ponttal vezetik a csoportot, az olaszok két ponttal állnak.

BAJNOKOK LIGÁJA
CSOPORTKÖR, 2. FORDULÓ
Lokomotiv Moszka (orosz)–Bayern München (német) 1–2 (Mirancsuk 70., ill. Goretzka 12., Kimmich 79.)
Sahtar Doneck (ukrán)–Inter (olasz) 0–0

Rovatok