Index Vakbarát Hírportál

Hat gólt kapott hazai pályán a Real Madridot legyőző Sahtar a BL-ben!

2020. november 3., kedd 20:48

A labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének harmadik fordulójában az Atlético Madrid 1–1-es döntetlent játszott a Lokomotiv Moszkva vendégeként, a Borussia Mönchengladbach pedig hatalmas meglepetésre 6–0-ra győzte le a Sahtar Donecket.

Az egy héttel ezelőtt a Salzburgot legyőző spanyol csapat jól kezdte a nézők előtt megrendezett találkozót az orosz fővárosban, José Giménez góljával már a 18. percben megszerezte a vezetést.

Nem sokkal később azonban egyenlített a korábbi fehérvári vezetőedző, Marko Nikolics csapata: a 25. percben Anton Mirancsuk tizenegyesből talált be.

A második félidő elején Joao Félix lövését remekül védte a hazai kapus, a 66. percben pedig Koke találta el a felső lécet, és bár a kipattanót Luis Suárez a kapuba lőtte, a partjelző emelte a zászlaját: les miatt nincs érvényes gól. A hátralevő időben hiába próbálkozott az Atlético, nem sikerült újabb gót szereznie, 1–1 maradt a végeredmény.

Diego Simeone együttesének így féltávnál négy, a Lokomotivnak két pontja van az A jelű kvartettben. 

A B-csoportban a Real Madridot legyőző, az Interrel ikszelő Sahtar Doneck hazai pályán kapott hatalmas verést a Borussia Mönchengladbachtól. 

26 perc után már három góllal vezettek a németek, Alassana Pléa kétszer is betalált. A félidőben már 0–4 volt az állás, a második játékrészben pedig még tovább növelte előnyét Marco Rose csapata. A végeredmény 0–6 lett. Bombameglepetés!

A Gladbach öt ponttal vezeti a csoportot, a Sahtarnak négy pontja van. Az esti mérkőzésen a Real Madrid az Intert fogadja. Élő eredménykövetőnketIDE KATTINTVA találja!

BAJNOKOK LIGÁJA
CSOPORTKÖR, 3. FORDULÓ
A- CSOPORT
Lokomotiv Moszkva–Atlético Madrid 1–1

B-CSOPORT
Sahtar Doneck–Borussia Mönchengladbach 0–6

Rovatok