Index Vakbarát Hírportál

Újra bevethető a Barcelona első számú kapusa

2020. november 4., szerda 15:25

Felépült hosszú sérüléséből a Barcelona első számú kapusa, Marc-André ter Stegen. A német válogatott kapus bekerült a szerda esti Dinamo Kijev elleni keretbe is.

Marc-André ter Stegent augusztus 18-án kellett megműteni visszatérő ínszalagsérülése miatt. Tizenegy héttel a beavatkozás után, most újra bekerült a keretbe a Barcelona első számú kapusa. Korábban azt nyilatkozta, hogy már a Real Madrid ellen védene, ám akkor erre még nem volt lehetősége. Kissé később viszont, a Bajnokok Ligája csoportkörének harmadik mérkőzésén akár a kapuban is állhat a Dinamo Kijev ellen – írja a Barcelona hivatalos oldala.

Távolléte alatt jó néhány változás történt klubjánál. Ronald Koeman személyében új edzője lett a katalánoknak, ráadásul az elnök is lemondott. A sérülés ellenére október 20-án öt évvel meghosszabbította szerződését, így kivásárlási ára 500 millió euróra ugrott.

Ter Stegen legutóbb a Bayern München elleni 8–2-es vereség alkalmával játszhatott. Azóta Neto látta el a feladatát, aki nyolc mérkőzésen hét gólt kapott.

Rovatok